Voor wie?

Voor wie het aan gaat

Omdat ik altijd in ontwikkeling en beweging ben ontstaat er met regelmaat een aanbod in samenwerking met anderen, lezingen of bijdragen.

Aandacht!

Een hele dag

Jaarlijks organiseer ik met mijn collega Ingrid Groot voor onze coachees een dag persoonlijk werk onder de titel Aandacht!

Aandacht voor waar jij bent, wat er in jou leeft, beweegt, stilstaat…

Deze dag(en) organiseren wij opdat onze coachees in een groep met anderen in een veilige bedding, persoonlijk werk kunnen doen. De resonantie en (h)erkenning in een groep versterken en verstevigen ieders persoonlijke proces. Afhankelijk van wat bij de vragen en behoeftes past werken we met methodieken uit de Transactionele Analyse, systemisch werk en emotioneel lichaamswerk.

Uitje Rouw!

Ontmoetingsavonden

Naar aanleiding van het in 2017 uitgebrachte boekje Rouwlust organiseer ik in samenwerking met mede schrijfsters Sandra van Kolfschoten en Miranda van der Vegt en de theatervrouwen Mariska van Veenen en Stephanie Hulshof ontmoetingsavonden voor weduwen: Uitje Rouw!

Tevens organiseer ik met hen en deskundigheidsbevordering bijeenkomsten voor professionals over werken met rouwende en het thema huidhonger en seksualiteit in de rouw.

Wellustig vrouw zijn!

Workshop

In samenwerking met collega’s Godelieve ten Kortenaar en Monique Manders is in ontwikkeling de workshop Wellustig vrouw zijn!
Een dag met aandacht voor verlangen naar en gemis aan Liefde, Intimiteit en Vrouw voelen!

Symposium Verlies en Leven

over verdriet, hoop en veerkracht.

Datum 07-11-2018 (Inmiddels geweest, het was een mooie dag 😊)
Bekijk het volledige programma

WORKSHOP C
Rouwlust – Esther Cohen
De eerste maanden en jaren na de dood van mijn man ademende ik rouw. Ik was niet in de rouw. Ik was rouw.  Ik was bezet. In mij ging het er 24/7 over en op een ochtend diende het zich aan. Zin.
Aanraken. Strelen. Zoenen. Seks. Intimiteit. Lust. Gemis van al dat! 
Gemis gaat hand in hand met verlangen. Rouwen is een eenzaam pad 
Als het helpend is om gehoord, gezien en erkend te worden dan helpen taboes niet. 
Let’s talk about Sex!

Wil je meer informatie of persoonlijk kennis maken?