Voor wie?

Voor iedereen die rouwt
om een gestorven geliefde

Een ouder, je partner, je kind, je ongeboren kindje.
Voor iedereen die verloren is wat dierbaar is. Dat kan zijn je gezondheid, je baan, je land van herkomst.

In je leven heb je je vaak diep verbonden. Vroeg of laat komt er een moment dat je afscheid moet nemen van wat je zo lief is. Rouwen is dan een natuurlijke reactie. Rouw voelt vaak rauw, alsof het beschermlaagje huid van je afgestroopt is. Je voelt je kwetsbaar, de wereld om jou heen draait door en in jou staat de tijd stil. Je kent jezelf niet meer terug en hebt het gevoel dat je jezelf en het leven opnieuw moet uitvinden. Aandacht voor wat er met je gebeurt en wat er is gebeurd is helpend om je eigen draad (weer) te vinden.

Onderwerpen

Aandacht zonder oordelen

Coaching bij verlies betekent dat er aandacht voor je is zonder oordelen. We staan stil bij hoe jij geleerd hebt te overleven, wat je daarbij ten dienste staat en wat je
belemmert. Je bent welkom met al je gedachten en gevoelens die soms zo moeilijk zijn om te (ver)dragen en mee om te gaan. Ook deel ik kennis met je die je kan helpen te begrijpen wat er allemaal in en om je heen gebeurt.

Bijvoorbeeld:
Betekenis van verschillende gevoelens? Omgaan met emoties van jezelf en die van anderen? Betekenis van verlaat verdriet of eerdere verlieservaringen. Functioneren van overlevingsmechanismen.

Werkwijze

Een pad waarin ik een tijdje samen met je oploop
Ik zorg dat er aandacht is voor wat je overkomen is. We staan samen stil wat bij rouw en leven hoort. De gesprekken die we hebben zullen vertrouwelijk zijn.

“Heel is inclusief kapot.”

– Esther Cohen

Wil je meer informatie of persoonlijk kennis maken?